Ева Веселинова показа убийствено тяло на плажа! (виж тук)

Ева Веселинова показа убийствено тяло на плажа! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ева Веселинова събра погледите на мъжете на плажа!

Ева Веселинова откри летния сезон в Гърция. Репортерката се наслади на хубавото слънце и на морския бриз в съседна Гърция. Една от панелистите на Гала в „На кафе” си почина покрай великденските празници.

Ева Веселинова

Ева Веселинова обра точките

Ева използва няколкото почивни дни, за да се наслади на хубавото слънце и на спокойствието на остров Тасос.

„Най-хубавото време, когато вълните галят тялото, а слънцето изгаря. Открих сезона и хванах първия нежен загар”, написа красавицата, пише„България днес”.

Преди да стане репортерка в „Господари на ефира” новата коментаторка в „На кафе” Ева Веселинова се е прехранвала като сервитьорка и продавачка на златни бижута на остров Санторини. Звездният й час обаче ударил след като пробвала да пробие чрез конкурса „Мис Плеймейт”.

Макар че е родом от Сливен, Ева рядко се прибира там. Цялото й семейство живее в Гърция. Самата тя била цели 10 години в южната ни съседка.

„Всички заедно отидохме в Гърция. Първоначално майка, после аз, уж на почивка, но видях, че там животът е значително по-лесен и приятен. Първо отидох да изкарам малко парички за една кола, но после записах да уча в университета и заминах.

Видях, че е много хубаво – и времето е топло, и хората. Започнах да си плащам семестрите, да се издържам сама. После поостанах 10 години, бях на Санторини. В началото ми беше много трудно, не знаех езика, там с английския е трудно, те ме майтапеха.

Аз се надъхах и за три месеца го научих. Работих на много места, предимно в туристическия бранш – заведения, хотели, рецепция, пуул бар, бийч барове, в туристически офиси, бутици, обувки, дрехи, бижута, златарско ателие”, разказвала е Ева.

Имало дни, в които се труди по 11-12 часа, но била доволна. Блондинката дори била на крачка да се омъжи в Гърция. Но по пътя към олтара размислила и се прибрала в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар