Корнелия Нинова отсвири майка си навръх празника на труда (Шефката на БСП нехае за възрастната си родителка – Снимки)

Гласувайте за статията

Лидерката на БСП с охрана на митинга за 1 май и личен шофьор, майка й едвам крета пеша

Корнелия Нинова има голям грах към майка си. Която дойде специално от Мизия с организиран от местното БСП транспорт да види щерка си на митинга по случай празника на труда.

Шефката на левицата успя да възмути събралите се социалисти да празнуват 1 май. Тя на обърна никакво внимание на възрастната си родителка. Която довтасала с дружките си от партията. На която е член от скоро. Маргарита Минкова имала партийна книжка от БКП. Но едва сега подновила членството си в наследницата на комунистическата партия.

Корнелия Нинова не обръща внимание на майка си
Снимка: ПИК

Докато оправната й дъщеря говореше от трибуната старата жена била много горда с нея. Тя се надявала, че след това Нинова ще дойде при нея да си кажат някоя и друга дума. Но за съжаление на старицата Корнелия си тръгна сама, предават от pik.bg.

Мъжът и майката на Корнелия Нинова
Снимка: ПИК

Тя успя да си каже нещо само с мъжа си Митко. Той също бе дошъл на празничния митинг. Като през цялото време нервно дърпаше от цигарата си. И той като съпругата си не бе много заинтересуван от тъща си. Стоеше до нея, но не си размениха много думи. После поне я изпрати да се качи на автобуса с дружките си. Старата дама бе видимо уморена от дългото висене и едвам креташе заедно с партийните си другарки.

Вместо да я откара с колата Нинова се качи в служебния автомобил и отпраши по задачи. Тя бе охранявана от двама гардове и остави майка си да бере срам заради нехайното отношение на дъщеря си.

Корнелия Нинова с гардовете
Снимка: ПИК

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар