Нели от „Търси се“ се разплака в ефир! (виж кой разстрои водещата)

Нели от „Търси се“ се разплака в ефир! (виж кой разстрои водещата)
5 (100%) 1 vote

Нели от „Търси се“ обикновено е сдържана и твърда като скала!

Нели Хаджийска или Нели от „Търси се“, както е по-известна водещата, се разплака в ефира на Би Ти Ви. Този, който предизвика сълзите й обаче, определено не е скандалният Калин Терзийски, с когото неотдавна имаха публичен скандал.

Нели от Търси се

Нели от „Търси се“ се разплака в ефир

Ето какво и защо докосна Нели и я разтърси из основи, предаваме думите й без редакторска намеса:

„За повече от 17 години „Търси се…“ съм допускала да се разплача в ефир три пъти… Винаги се сдържам. Колкото и да е Трудно. А то наистина е трудно. Болката на другия сякаш влиза в мен и аз ставам него. Наистина.
Но някак съм се научила да се владея, за да може да прадължим „търсенето“.

Ади и Милен Цанови в рамките на един час ме разплакаха многокатно! И ме възхитиха, и ме замислиха, и ме огряха със светлината и озарението, които самите те са.

Той е собственик на първата кетъринг компания у нас, тя един от първите сватбени агенти. Откриват се, обикват се и започват да вървят по пътя заедно. Работят много, изкарват пари, пътешестват, откриват вкусни места, хранят се, както самите те казват „изяждат света“… Имат 2 дъщери и куп задължения, работа, стрес…

През 2014 година живота им рязко се преобръща, след като на Милен му поставят диагнозата рак на езика. Дават му 6 месеца живот.

И двамата избират да не вярват в това. Прочитат множество книги за алтернативно лечение, започват строги гладувания, пречиствания, спорт… И днес диагнозата е зад гърба им.

Ади приема болестта му като своя! Тази удивителна, силна жена като някакъв свръхчовек започва битката от първо лице. Сякаш за нейния живот се бори.

Проучва я тази болест, прочита всичко за нея, паралелно с него прави всички гладувания и оздравителни процедури, плаче тайно от него, моли се силно и вярва, силно вярва… Както повелява любовта. И Милен оздравява. Оздравява го Любовта!

Не пропускайте този специален, вдъхновявящ епизод на „Търси се…“, който ще ни убеди, че волята за живот и любовта са много по-силни от диагнозите!

5 май, 11 часа, БТВ! Ади и Милен, благодарим Ви! За смисъла и озарението“, написа Нели Хаджийска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар