Слави Трифонов не понася новата жена на Годжи (Шоуменът отказа да кръсти щерка им)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов на нож с жената на Годжи, водещия не харесва Надежда

Слави Трифонов отказал да кръсти дъщерята на Годжи. На Цветница малката приела християнството. Но Дългия даже не се появил на семейния празник на приятеля си.

Снимка: ХотАрена

Цвета, която вече е на година и половина била кръстена от друг приятел на семейството. Който сменил Слави по информация от „Галерия“. В ролята на кръстник бил хирургът Георги Езекиев. Близък на  фамилията на Годжи.

Трифонов бил категоричен в отказа си заради майката на Цвета. С жената на Георги Милчев имали някои търкания. Двамата с Надя непрекъснато били в пререкания и Дългия смятал, че тя влияе зле на приятеля му.

Пред колегите си Слави често говорел, че Годжи се е променил. Все бързал да се прибере вкъщи след репетиция, станал е по-разсеян и не е отдаден на работата си, а я претупва, негодувал Гологлавия водещ. „Сякаш го е вързала с каишка и го води за носа”, присмивал се Трифонов.

Само, че на Надя изобщо не й пукало и не цепела басма на шефа на Годжи. Дончева използвала пренебрежителен тон когато говорела с него. Надменното й поведение побърквало Слави, който не бил свикнал на такова отношение.

Колегите от екипа на „Шоуто на Слави” коментирали, че  вае пак шефът трябвало да уважи личния празник на Годжи, Надя и малката им дъщеря. Все можел да намери време колкото й да е зает и да дойде на тържеството. На което присъствали почти всички от „Ку-ку Бенд”, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар