Гълъбин Боевски си шета тайно у нас

Гълъбин Боевски си шета тайно у нас
5 (100%) 1 vote
Дал е права на адвокат да движе бизнес делата му

Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски се подвизава тайно у нас, докато съдебните власти го дирят под дърво и камък, за да даде показания за бардака „Скандал“ – пише в. „България днес“. От началото на февруари, тази година магистратите от Апелативния спецсъд търсят Боевски и съпругата му Красимира, за да ги разпитат като свидетели за скандалния вертеп в столичния хотел „Шератон“.

Незнайно защо семейство Боевски не са привиквани на първа инстанция, нито са сред подсъдимите като съдържатели на бара. От справки на Гранична полиция стана ясно, че през изминалите 2-3 години щангистът е пътувал десетки пъти зад граница, а последната му регистрация е напускане на страната от летище София на 28 януари.

В същото време Гълъбин Боевски е упълномощил адвокат Даниела Дудунска да движи делата на фамилията му. За целта на 27 март, тази година е подписал пълномощно, с което дава правата си като управител на дружеството на юристката, за да го представлява пред Агенцията по вписванията. Два дни по-рано той е декларирал, че фирмата му не е извършвала търговска дейност през 2018 година. Това навежда на мисълта, че щангистът си обикаля спокойно из софийските улици, но умело се крие от призовкарите – коментират запознати.
В момента синът на Боевски – Пол, е в ареста, след като бе хванат с наркотици през м. април.

Гълъбин се крие от призовкарите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар