Хороскоп за 1 май, сряда

Гласувайте за статията

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
При среща с влиятелна личност заложете на вашия чар. Потънали сте в мисли заради възникналите проблеми в личния ви живот. Освободете се от тях, за да не пропилеете възможностите за професионален успех. В материално отношение успехът ще бъде с вас.

Телец
Подгответе се за кратко пътуване до ваши роднини. Не си позволявайте забележки към вашите колеги. Ако ги предизвикате с критиката си и се впуснете в спор, ще провелите служебните си задачи. Не отказвайте предложената помощ. Работете спокойно и не създавайте конфликти. Ще сте удовлетворени от постигнатото.

Близнаци
Предпазвайте се от недобронамерени познати, които ще ви се обадят днес. Вашите отношения с деловите партньори са отлични, но малко предпазливост не е излишна. Внимавайте да не се окажете замесени в сделка, от която ще претърпите неочаквани загуби. Избягвайте конфликтите.

Рак
Ще се разочаровате от нечие некоректно поведение. Успехът е на ваша страна, ако предварително се информирате за всичко предстоящо. Остава ви само да коригирате грешките си. Вечерта отдайте на приятни срещи и разговори.

Лъв
Денят ви е наситен с разговори, но вечерта организирайте вечеря с приятни хора. Бъдете отзивчиви, ако някой търси помощта ви. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа. Ще получите покана за събитие през следващите дни. Преценете сами дали си струва да присъствате.

Дева
Отменете деловите срещи и не провеждайте разговори с вашите колеги, ако целите да покажете пропуските им. Подходете към проблемите творчески. Необходимостта да получавате на всяка цена признание ще ви създаде много проблеми.

Везни
Днес сте напрегнати заради спешни задачи на работното място. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви разсейват. В никакъв случай не жертвайте кариерата си заради нечии претенции. Не спорете с околните.

Скорпион
Не допускайте вашата наивност да се превърне в причина да ви използват за чужда кауза. Гонете своите цели директно и отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги. Внимавайте да не нагрубите подчинените си, налагайки мнението си на всяка цена, както и на нови правила на поведение.

Стрелец
Планирайте внимателно разходите си, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма. Очаква ви небивал успех на работното място, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на вашите колеги. Не отлагайте деловите си срещи дори и да не сте уверени в себе си.

Козирог
Предстои ви да вземете решение, свързано с желанието ви за промяна. Помислете дали сте готови в този момент да поемете новите отговорности. Позволено ви е да предприемете важни промени в живота си, които сте планирали, но не и импулсивни заради някакво ваше хрумване.

Водолей
Не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги, защото с намесата си ще загубите подкрепата на всички. По-добре запазете мълчание и спазвайте неутралитет. Иначе се справяте успешно със задачите си.

Риби
Пред вас е успешен ден, който изисква да не се отпускате, но и да не допускате съвети от хора, които нямат право за намеса. Обърнете внимание на получените предложения и внимателно ги обмислете дали ще имате финансова полза от тях. Вечерта се отдайте на приятни занимания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар