Новият на Людмила Путина кара супер луксозно БМВ (Ето как го глези по-възрастната му съпруга) Преглеждания: 5201

0
Оценете този post

Бившата на Владимир Путин и новия й мъж с живот за милиони, по-възрастната Людмила го гледа като писано яйце

Мъжът на Людмила Путина, която вече е на пенсионна възраст не си хаби времето с излишни чувства. Артур Очеретни, който е с 20 години по-млад от своята половинка и е роден през 1978 година се е обзавел със страхотно БМВ.

Снимка: ПИК

На руския пазар колата може да се намери са 3,5 милиона рубли. Преди известно време пък плейбоят се сдоби с холивудска усмивка. За която е платено 20 бона в зелено. Преди това с Людмила се настаниха в истински дворец на френската Ривиера за 5,4 милиона евро.

Снимка: ПИК

По времето когато бе омъжена за руския президент Путина бе с доход от 582 рубли месечно. Но сега е стъкнала семейно гнездо с Очеретни за милиони, което е в стил арт деко. Има няколко спални, билярдна зала и зали за музика.

За обновяването на палата идея са дали френски архитекти. Интериора е напълно обновен. Прозорците са панорамни, а на покрива има басейн. Новия дом на двойката е в близост до луксозния Биариц. По документи обаче се води на „Център за развитие и междуличностни комуникации”, на който шеф е Людмила.

Според клюкарските руски издания новия мъж на бившата на Путин е с впечатляваща за годините си форма. Той тежи 80 кила и е висок 174 см. Спортува и води здравословен начин на живот, предават от pik.bg.

Личния живот на Артур е следен под лупа. Но за него се знае малко. След като се ожени за Путина двойката  държи на дистанция  всякакви журналисти и любопитни доброжелатели. Очеретни има син от предишен брак и това е всичко, което е известно за фаворита на бившата руска първа дама.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.