Путин флиртува с Мелания Тръмп в Туитър (Снимките взривиха мрежата)

Гласувайте за статията

Путин флиртува с Мелания Тръмп, Доналд яде пица до нея

Путин флиртува с Мелания Тръмп, Доналд яде пица до нея

Мелания Тръмп отбеляза по необичаен начин рождения си ден. Първата дама бе поздравена от администрацията в Белия дом с комична снимка, на която позира уж сама, а е заобиколена от тълпи фотографи дори в Белия дом.

В Туитър веднага полудяха по кадъра и решиха, че най-хубавата първа лейди на страната не може да е самотна. И й организираха куп честитки с поредица от колажи, които станаха абсолютни сензации в мрежата.

Естествено, най-голям интерес предизвика снимка на Мелания в компанията на руския президент Владимир Путин. Той бе добавен на колажа, докато е седнал внимателно до нея и я гледа влюбено.

Кадърът предизвика голям смях сред почитателите на Мелания и мнозина одобриха колажа. А други си припомниха интересната среща между двамата, по време на официална вечеря на ООН.

По време на срещата, Мелания бе поставена на една маса с Владимир Путин, като двамата си говореха на перфектен немски един с друг. Забавното беше, че руския президент, очевидно впечатлен от срещата с красивата първа дама на САЩ, не пропуснал възможността да я омае. И за целта използвал истории от риболовните си приключения, като дори успя да я шашне с история колко голяма риба хванал в Балтийско море.

Колажът на двамата доста разсмя феновете в социалните мрежи.

По-късно заваляха и други колажи, като още един хит стана снимка на Мелания с Доналд Тръмп. На нея обаче американския президент не флиртува с жена си, нито й се възхищава. Вместо това яде пица и гледа телевизора.

Путин флиртува с Мелания Тръмп, сн Туитър

Путин флиртува с Мелания Тръмп, сн Туитър

Иначе честитката на Белия дом за Мелания Тръмп определено спечели доста критични коментари. Както и присмех в мрежата заради не особено уместния кадър. Мнозина сметнаха, че не е уместно да се изтипосва първата дама като холивудска дива, при положение, че е съпруга на президента на САЩ.

Честитиха рождения ден на първата дама сн. Туитър

Честитиха рождения ден на първата дама сн. Туитър

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар