Ирина Митева разкри защо е трябвало да умре героинята й Ина Фотева от „Откраднат живот“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Ирина Митева съчувства на Ина Фотева за аборта

Ирина Митева съчувства на героинята си от сериала „Откраднат живот“ – Ина Фотева. Актрисата преживява всичко, което се случва и на нейната героиня. Така се случва и с аборта, който Фотева преживя в шести сезон на медицинския сериал.

„В шести сезон трудна ми беше сцената с прекратяването на бременността на Фотева, с Наум бяхме като разбити. Не мога да не съм съпричастна на Ина, толкова искаше да бъде майка. Забременя скандално наистина, но продължи да носи детето. И накрая като прочетох сценария, три часа плаках, че на нея й се случва това. Казах, че няма да отида на снимки. Но беше огромна актьорска хапка, опит. И режисьорът Павел Веснаков, и аз, и Наум Шопов не знаехме как точно да се изиграе такава сцена. Бях в паника, нямах идея нито като актьор, нито като жена, как се преживява такова нещо. И някак си самата сцена се роди. Павката после я доразви и стана прекрасна“, споделя Ирина Митева, пише „Телеграф“.

Смърт

Актрисата разкри и защо се е наложил да умре героинята й Ина Фотева. „Вероятно предвид факта, че Фотев е жив. Беше като руска рулетка, или тя, или той. Не съм сигурна, че тя буквално се е самоубила и играейки не съм мислила за този акт. Тя беше притисната, без шанс за бягство. Накрая, след като прости на Фотев, беше освобождаване и за нея, и за него. Тази прошка, имайки предвид, че тя вярва в такива неща, го лиши от кармично обременяване. Каза му: „Прощавам ти, защото някога наистина много те обичах“, казва актрисата за смъртта на Ина Фотева.

Ирина Митева разкри защо е трябвало да умре героинята й Ина Фотева сн. Инстаграм

Ирина Митева разкри защо е трябвало да умре героинята й Ина Фотева сн. Инстаграм

Ирина разкрива, че дори сама направила каскадата със скачането в пропастта, в която загина героинята й. „Поисках сама да си направя каскадата. Трябваше да падна в батут, да уцеля една жълта точка. Ако паднех преди нея, имаше опасност да се ударя в скалите. Имаше рисков момент, но го дължах на Ина Фотева. Толкова й дадох, толкова ми беше дадено, непрофесионално би било и неуважително към персонажа да не скоча. По-добре беше, че си отиде по този начин, защото я изживях до последната глътка въздух“, споделя Ирина, предават от nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар