Джена защитава агнета по Великден: Спори с фенове в мрежата! (виж тук)

Джена защитава агнета по Великден: Спори с фенове в мрежата! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Джена бойкотира чевермето на празниците!

Фолк дивата Джена поведе борба с месото, което слагаме на масата за Великден и на Гергьовден. Навръх празниците певицата сподели снимка на малко агънце, като призовава феновете си да не колят и да не убиват животните.

Джена

Джена се превърна в защитник на животните

„Не колете и не убивайте, е казал нашият създател. Нека да празнуваме, без да убиваме и без да късаме цветя и дръвчета”, пише Джена в социалните мрежи.

Нейни фенове побързаха да я оборят, като й предложиха друго тълкувание на Библията.

„Точно за нашия създател правим „жертвоприношение. „Същността на жертвата е да даваме на Господ това, което Той изисква от нас — да отделяме от нашето време, от нашите земни притежания и от нашата енергия, за да придвижваме Неговото дело напред.

Иисус Христос е представян като Божи агнец и агнето се свързва с неговата смърт, защото е жертвано в деня на Възкресението, той е невинен и безгрешен и очиства греховете на света.”, обясняват нейни почитатели, пише вестник „България днес”.

Джена влиза в пряк спор с тях и се опитва да обясни, че многобройните лекарства и хормони, с които третират животните също влияят върху здравето.

„Прочетете само колко антибиотици се дават на кравите докато ги доят и цялата гной, която те образуват ние пием в киселото и прясното мляко.

Именно, че има google и вместо да спорим, ние като интелигентни българи, трябва да си даваме съвети за оцеляването си като нация, защото нищо био и чисто не се продава вече по магазините ни.”, аргументира се още певицата.

Някои нейни почитатели я критикуват, че проповядва вегетарианство, а в същото време собственият й съпруг яде месо. Те припомниха на Джена, че в съвместно интервю съпругът й сам е признал, че той яде месо.

Певицата е категорична, че от години е вегетарианка, но не тормози съпруга си да избира какво да яде.

„Моят съпруг, както всеки човек сам избира как да се храни и да, отказа се от чевермето. Важно е да спрем да ядем животните. Относно себе си, държа да заявя, че не консумирам месо от години”, отвръща още певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар