Бомба: Искра Фидосова позлати сина си за сватбата! (още подробности)

Бомба: Искра Фидосова позлати сина си за сватбата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Фидосова хариза супер апартамент на сина си Франсоа!

Искра Фидосова окончателно скъса със софийското жителство. Бившата първа дама на ГЕРБ отстъпи лъскав апартамент в луксозния квартал „Южен парк” на сина си Франсоа.

Фидосова

Фидосова позлати сина си

Бившата гербаджийка се премести окончателно в родния си град Монтана, а тузарското си жилище остави на сина си и бъдещата си снаха Лора Стойкова.

След няколко месеца синът на маститата юристка и неговата избраница лора ще си кажат заветното ”да”. Заради това Фидосова щедро е предоставила апартамента си в лъскавата кооперация до басейн „Славия”, където ще е новото семейно гнездо на младото семейство.

Лора и Франсоа са заедно още от гимназията. Фидосова напълно одолбрявала връзката им, а и била приятелка с бъдещата булка – Алиета.

Затова и предоставянето на апартамента на бъдещата двойка е своеобразен подарък за бъдещата сватба на сина й, шушукат съседите им в столичната кооперация. Младият Франсоа също тръгна по стъпките на майка си в правните науки.

А Искра Фидосова и съпругът й Томислав се оттегли на спокойствие в родния град на юристката, за да управляват семейния бизнес.

Освен че работи като нотариус в Монтана, Искра Фидосова върти няколко заведения в града. Това е прочут ресторант насред езерото в града и пицария с ултрамодерен детски кът.

Мениджър на ресторанта е съпругът й , който не пропуска да покани поредната сръбска турбозвезда, за да весели гостите на заведението

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар