Кой разплака Ирина Тенчева?! (половинката на Иван Христов посърна)

Кой разплака Ирина Тенчева?! (половинката на Иван Христов посърна)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева се трогна до сълзи от видяното!

Половинката на продуцента Иван Христов се разчувства до сълзи от… няколко снимки. Не, това не са фотоси на благоверния й, камо ли пък хванат на калъп с друга.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева показа загриженост

Това са снимки на децата по света и всички мъчения и болки, на които са подложени. Ето ги и самите тях, както и разказа на Ирина Тенчева:

„Утре прaзниците и еуфорията от всеобщото човеколюбие ще отстъпят на ежедневието, в което деца остават масово разпъвани от “недосегаемите подбудители”.

Първата картина се отнася до педофилията във Ватикана. Втората картина се отнася до сексуалната злоупотреба с деца в Тайланд от „туристи“. Третата – за войната в Сирия.

Четвъртата картина се отнася до трафика на органи на черния пазар, където повечето от жертвите са деца от бедните страни. Петата – за използването на оръжия. Шестата – за затлъстяването, обвинявайки големите хранителни компании.

Бих добавила още няколко разпятия на малки хора, смазани от шамарите и амбициите на родителите си, както и такава на български деца, разпнати от невъзможността да бъдат лекувани пълноценно в бг болници.

(Сериите на кубинския художник Ерик Равело са озаглавени „Недосегаемите“. Те са снимки на деца, разпънати ежедневно от недосегаеми и често институционални подбудители. Тяхното възкресение и изкупление остава постоянно предизвикателство за съвременния свят)“, написа Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Кой разплака Ирина Тенчева?! (половинката на Иван Христов посърна)”

 1. кака

  май 01. 2019

  А тя как разплака Ава и Вихра , А ?

 2. до кака

  май 02. 2019

  Ти прочете ли за какво се говори в статията? Куха си и ти като Вихра!

 3. с.петрова

  май 08. 2019

  напълно подкрепям – куха, лицемерна и притворна госпожа с мнооого големи претенции!

 4. с.петрова

  май 11. 2019

  абе аман от тази ирина тенчева! изключително неприятно и отблъскващо нещо!

Добавете коментар