Наталия Кобилкина изтрещя: Животът ми е пълен с квантови скокове! (още подробности)

Наталия Кобилкина изтрещя: Животът ми е пълен с квантови скокове! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина не спира с работата дори и по празници!

Сексоложката Наталия Кобилкина уж си взе отпуска, но не спира с работата. И с измислянето на какви ли не курсове, семинари и уебинари – платени, разбира се.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина се хвали с квантови скокове

Наскоро тя шашна мрежата с „квантовите“ си скокове, на които се е заела да учи и българките. Предаваме думите й без редакторска намеса.

„Не знам как при вас, но моя живот е пълен с квантови скокове… Тъкмо влизам в зоната на комфорт и милата Вселената пак дава възможност да скоча в новото приключение.

Какво означава квантов скок? Когато ти правиш нещо, което ти страх, но ти поемеш въздух и скачаш без да имаш идея какво от това ще се получи. Това може да бъде развод в мъртва връзка, смяна на работа или държава или дори първия път да кажеш «Не» и да защитиш себе си – може да е скок.

Също може да бъде скъпа покупка, когато ти е страх да похарчиш пари, но стискаш и харчиш, вярвайки че отиваш на новото ниво. Обожавам тези моменти… Страшно, обаче точно тогава усещам драйв, адреналин и развитие.

И когато успееш да преодолееш своя страх и се озоваваш на новото ниво питаш себе си и какво чак толкова страх ми било?

А вие как правите своите квантови скокове? Кога счакахте за последно?
На момента сьм в як квантов скок: Дете, приместване в нова държава и работа с нов пазар на друг език… обаче мнооого яко се чувствам!“, похвали се Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар