Врачката Руфинка от „Дяволското гърло“: Аз съм Ванга!

Гласувайте за статията
Филмът „Дяволското гърло“ правен по действителни случаи

„Играя Ванга. Много съм щастлива, че участвам в „Дяволското гърло“, изключителен сюжет, много трудна роля, но и голямо предизвикателство“- думите са на изключително талантливата актриса Вяра Коларова, която се превъплъщава в ролята на мистериозната родопска пророчица Руфинка в сериала.

49-годишната актриса напътства криминалисти и стряска със страховита визия още с появата си в първия епизод, като предизвиква огромен интерес. Мнозина от зрителите се питаха коя е Руфинка, а заради грубоватия ѝ вид някои от тях дори заподозряха, че ролята се изпълнява от мъж.

Филмът „Дяволското гърло“ е направен по действителни случки от соцвреме, когато се случват поредица от мистериозни убийства, а конкретен заподозрян няма. Тогава полицаите отиват лично при пророчицата Ванга и тя ги навежда на мисълта да се вгледат в редиците си. Главният виновник се оказва техен колега, който „превърта“ заради изневяра на жена си. Как и дали и това ще се случи в края на сериала, предстои да разберем.

Освен Владо Карамазов и Теодора Духовникова, които играят впечатляващо добре, една от най-трудните роли е на Вяра Коларова. За сляпата Руфинка тя се готви повече от месец. Влиза в ситуации, чете за пророчицата, гледа филма за нея, учи сценария и максимално влиза в образа.

Врачката Руфинка напътства полицаите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар