Искра Фидосова хариза апартамент на сина си

Искра Фидосова хариза апартамент на сина си
5 (100%) 1 vote
Юристката Искра Фидосова се оттегли в Монтана, синът ѝ Франсоа се шири в столичния апартамент

В лъскав апартамент в престижния квартал „Южен парк“ се настани синът на юристката Искра Фидосова – Франсоа, пише в. „България днес“. Бившата първа дама на ГЕРБ окончателно изостави София и се премести официално в родната Монтана. А красивото жилище в луксозния квартал остави на разположение на сина си и бъдещата му съпруга Лора – отбелязва изданието.

Тъй като след няколко месеца Франсоа и Лора ще си кажат официално „да“ след годеж през февруари, Фидосова щедро решила да отстъпи терена на младата двойка. Така Франсоа, който също тръгна по стъпките на майка си в правните науки, живее в престижния столичен квартал. В хубавото жилище в лъскава кооперация до басейна „Славия“ се очаква и да е новото семейно гнездо на младото семейство.

Лора и Франсоа са заедно още от гимназията, а Фидосова напълно одобрява бъдещата си снаха. С майката на булката – Алиета, са първи приятелки. Затова и предоставянето на апартамента за младата двойка е своеобразен сватбен подарък за сина на юристката, шушукат съседите в столичната кооперация.

Фидосова и съпругът ѝ Томислав се оттеглили на спокойствие в родния град на Искра, за да управляват семейния бизнес. Освен че работи като нотариус в Монтана, Фидосова върти с твърда ръка няколкото заведения на фамилията – прочут ресторант насред езерото в града и пицария с ултрамодерен детски кът.

Фидосова се прибра окончателно в Монтана

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар