Галена: Аз съм била нежелано дете! (Вижте още признания)

Гласувайте за статията

Галена разкри подробности за първата си любов

Галена била нежелано дете. Поп фолк изпълнителката е родена на 21 май 1985 година. Родителите на Галена Венета и Вичо се женят малки. Първо им се ражда момче, а след това дъщеря. Не искали повече деца, но така станало, че майка й отново забременяла. Мислила си да прекрати бременността, но мъжът й се противопоставил.

Семейството на Галена не искало трето дете, защото времената били трудни. Майката на певицата се мъчила на абортира по различни начини, но не успяла и така се родила поп фолк изпълнителката. „Аз съм била нежелано детенце. Майка ми ми е казвала, че са искали две деца, че съм станала погрешка, но като че ли винаги най-малките деца, изтърсаците, се раждат с късмет“, казва Галена по повод появата си на бял свят. Певицата си спомня, че живеели в много голяма къща – половината тяхна, а другата част на баба й и дядо й  по майчина линия.

Баща й работил в завод „Смядово“, където произвеждали динамит и тротил. След като затварят завода, се пробва в други професии. Галена го описва като мълчалив. Казва обаче, че му е била любимка. „Каквото и да става, винаги ме е защитавал, бях на първо място за него – като най-малка. Ако правех някоя беля, винаги винаги беше прехвърляна на някое от по-големите деца“, споделя изпълнителката за „Феноменален“.

Събирали се много деца в махалата и изнасяли концерти на бабите и на родителите си. Най-добрата приятелка на Галена била Грациела и живеели къща до къща, пише show.blitz.bg. Веднъж докато си играели на фризьор Галена дори останала без бретон, защото приятелката й го отрязала. „Останах без бретон – до дъно ми го беше остригала“, спомня си изпълнителката.

Първата любов

Галена разказа и за първата си любов на име Гошко. Всички знаели и я бъзикали, неговите родители се шегували с нейните. „Даже бяхме в различни групи и нашите ме преместиха, защото исках да съм в неговата. Когато лягахме да спим, неговото легълце беше до моето и се държахме за ръчичка. Много си го харесах, уж бяхме гаджета. Като се закачаше с други момичета, се карахме. Иначе ме защитаваше“, през смях разказва изпълнителката за първата си любов в детската градина.

Галена била нежелано дете сн. Инстаграм

Галена била нежелано дете сн. Инстаграм

Галена си спомня и за друга любов – Тихомир. Двете с приятелката й били влюбени в него. Той идвал само през лятото. „Една сутрин излязохме в 10 часа сутринта и отидохме на тавана ни да играем. До 10 часа вечерта останахме там – нито яли, нито пили… Трите семейства се събрали, търсят ни из цяло Смядово и не могат да ни открият. А ние се бяхме разбоядисвали – намерихме някакви блажни бои и боядисахме целия таван. Към 10 часа вечерта си слизаме ние спокойни, свиркаме си, макар и прегладнели. А нашите реват – не могат да ни открият. Не бяхме усетили как е минало времето, бяхме се улисали и с боядисването, и на кукли играхме, на майка и баща…“, спомня си Галена. А семействата им помислили, че са отвлечени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар