Ани Салич още не може да прежали баща си (Родителят издъхнал в ръцете й)

Ани Салич още не може да прежали баща си (Родителят издъхнал в ръцете й)
4 (80%) 1 vote

След трагедията новинарката била на успокоителни

За Ани Салич, не развода й с Бранко е най-голямата трагедия в живота й. А смъртта на баща й, който все още не може да прежали.

За това, че родителят й починал не знаят дори колегите й от Нова тв. Журналистката не иска да говори, нито пък да се връща към трагичната случка.

Снимка: Ретро

Бащата на Ани починал след тежко и мъчително боледуване. През последните му мигове Салич била неотлъчно до него и той издъхнал в ръцете й. Въпреки проявения кураж да не се отделя от болния си родител след смъртта му водещата на новините изведнъж рухнала.

Тога за първи път след нещастието тя си позволила да пие хапчета за успокоение за да може да бъде опора на майка си и да организира погребението.

Салич и днес когато се сети за татко си се натъжава. Особено когато има празници и най-вече съжалява, че той не можал да види внуците си – Лазар и Хана.

Но пък децата й много обичали баба си Златка. Тя ги отгледала от бебета защото новинарката трябвало да се завърне бързо на работа. И в момента Ани живее с майка си. Която сега й помага в отглеждането на дъщеря й. Която е ученичка.

Златка, която е пенсионерка напуснала семейния дом в Благоевград и се преместила в столицата. От известно време възрастната жена имал здравословни проблеми.

Дъщеря й веднага я уредила в Трета градска болница. Където й направили сърдечна операция. След, което постъпила за възстановяване в клиниката в Банкя. И този път Ани трябвало да се справя сама. Тя за нищо не можела да разчита на брат си. С когото имат сложи отношения.

А с Антон ту се карат, ту се сдобряват заради криминалното му минало. През 2005 г бил спипан на границата с Македония да минава нелегално с тир. Но бил хванат от полицията, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар