Йоанна Драгнева очаква наследник (Подробности+фото)

Гласувайте за статията

Йоанна Драгнева най-после откри любовта

Йоанна Драгнева се носи на крилете на любовта. Блондинката има двоен повод за щастие. Тя не само откри любовта, но и много скоро ще стане майка. За щастливото събитие намекна самата изпълнителка, която е част от квотата на ГЕРБ.

Преди дни тя публикува в социалната мрежа снимка на бебе и написа „Очаквайте скоро“, с което стана ясно, че на хоризонта се задава щастливо събитие. След това тя се появи в национален ефир и пусна кадър зад ефир, от който стана ясно кой е бащата на детето, пише ПИК.

От няколко месеца блондинката има връзка с водещия от БНТ Мирослав Димитров. На фотоса, който певицата сподели, той нежно е сложил ръка на корема й. От това става ясно, че двамата очакват дете и са много щастливи заедно.

Мирослав преди време беше част от екипа на Гала. Но към днешна дата работи в БНТ. Връзката му с Йоанна Драгнева датира от няколко месеца. Преди две години красавицата преживя драматична раздяла. Тя беше на крачка от венчило с Ненчо Балабанов.

След поредица от събирания и раздели, двамата се сгодиха. Но така и не стигнаха до олтара. След раздялата им Йоанна дълго време беше сама. За разлика от нея комикът бързо й намери заместничка. Той се впусна в афера с учителката си по тенис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар