Искра Фидосова подари апартамент на наследника си

Искра Фидосова подари апартамент на наследника си
5 (100%) 1 vote

Искра Фидосова направи сватбен подарък на единствения си син Франсоа

Искра Фидосова вече даде сватбения подарък на сина си. След броени месеци Франсоа ще се венчае за любимата си Лора Стойкова. Двамата са заедно от гимназията, а в началото на тази година младият мъж предложи брак на любимата си. Влюбените се сгодиха на Малдивите.

Приближени до бившата първа дама от ГЕРБ споделят пред „България днес“, че тя вече се е преместила окончателно в родната Монтана.

Искра Фидосова дори е сменила адресната си регистрация и това става ясно от списъците за изборите. Тя е напуснала окончателно лъскавия си апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Жилището се намира в луксозна сграда до басейна „Славия“.

Там синът на Искра Фидосова ще свие семейно гнездо заедно с любимата си Лора. Юристката вече е прехвърлила жилището на наследника си. То е сватбеният й подарък за младото семейство.

Франсоа, който тръгна по стъпките на майка си, вече живее постоянно в столицата.

След като взе решението да напусне София, Фидосова реши да зареже и кариерата си на юрист. В родната Монтана, където живее сестра й и нейния баща Фидос, бившата депутатка се чувства много добре. Тя не съжалява за решението си да напусне столицата и да се върне в родния си край.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар