Хороскоп за 30 април, вторник

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник ще ви затрупа с работа, като не са изключени и допълнителни психически натоварвания. Препоръката е да се обърнете за подкрепа към приятелите. Има на кого да разчитате и нищо чудно да бъдете приятно изненадани от подреждането на обстоятелствата.

Телец
Вие сте представители на втория знак от Зодиака, за които приятелите днес ще изиграят главна роля относно постигането на желания успех. Освен това не сте лишени от покровителството на високопоставен човек. Ще ви се открият пътят и начините за реализация на труда ви. Ще удовлетворите материалните си интереси.

Близнаци
За много от вас вторник като че ли поставя край на един етап и начало на нещо ново в живота ви. Хубаво е да организирате срещи с познати и приятели. Не е изключено ненадейно за самоти вас да се представят възможности за разрешаване на проблемите ви. Може да получите ценни съвети.

Рак
Денят е напрегнат, но по никакъв повод не изпускайте нервите си и не влизайте в конфликт. Повече успех ще имате ако отстъпите, отколкото ако налагате исканията си. Не е лошо да се консултирате и да обмените мнение с приятели и по-опитни от вас хора. Необходимо е да действате бързо и да проявите решителност.

Лъв
Вторник не е от леките дни, но звездните позиции фиксират влиятелни протекции за вас. Стремете се към хармонични връзки. В лицето на по-възрастен мъж ще имате истински благодетел. Има вероятност за материална подкрепа. Изпъкват и силни любовни вибрации, но се препоръчва въздържаност.

Дева
И за вас денят е напрегнат. Не сте предпазени от неконвенционални посегателства. Внимавайте и самите вие да не допускате грешки. Съществена е ролята на приятелите, а и препоръките са да действате в сътрудничество. Обща дейност и общи вложения гарантират успех и придобивки.

Везни
За голяма част от знака вторник изглежда романтичен и по-неангажиран. Имате огромен шанс в сферата на любовта, но и среща с приятели ще удовлетвори емоционалните ви потребности. Не е изключено да бъдете зарадвани с подарък. Впрочем денят е доста изгоден и за професионална реализация.

Скорпион
Денят е прекрасен за уреждане на домашни дела, но и на работното място ще постигнете желаните резултати. Важното е да сте в разбирателство с околните и старателно да избягвате конфликти. Пазете здравето си. Приятел или роднина ще ви помогне финансово.

Стрелец
Вторник е силно благоприятен за срещи с приятели и за такива в обществото. Ще се изяснят интересуващи ви фактори, влияещи както върху личния, така и върху професионалния ви живот. Не се притеснявайте, ако приятел или друг близък човек ви предложи материална подкрепа.

Козирог
Нищо чудно мнозина от знака да се чувстват като във вакуум, денят е доста объркващ и притесняващ. Внимавайте, застрашени сте от допускане на грешки. Не отхвърляйте подкрепа от влиятелен мъж. Дамите обаче вероятно ще се почувстват неприятно обвързани по този начин. Ще се справите с всичко обаче.

Водолей
Денят е с подчертани любовни оттенъци, но изглежда всички емоции са съсредоточени в семейните отношения. Имат прекрасни възможности да разрешат трудни до този момент проблеми. В работата също ще им върви и тук ще ги радват хармонични връзки. Можете да получите съществена подкрепа от приятел.

Риби
За вас са характерни задръжки и проблеми в делата, но с известни компромиси и договаряния ще постигнете добри резултати. Не пренебрегвайте приятелството и всичко, което произтича от хармоничните отношения. А днес те са гаранция за придобивки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар