Светлана Гущерова се движи с бодигард (+ Има ли детегледачка?)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова и Християн работят за второ бебе

Светлана Гущерова се движи с бодигард. Младата майка постепенно се завръща към стария си начин на живот. Плеймейтката почти всеки ден е на фризьор и козметик, за да се поддържа в топ форма. Гущерова се завръща към старите глезотии, отделяйки все повече време за себе си.

Плътно до Светлана е личният й охранител, който я пази от навлеци и сръчно й отваря вратата на тузарското возило. Любопитен е фактът, че същият мачо охраняваше и предишната съпруга на Гущеров – поп фолк изпълнителката Мария. Грамадният мъж не само бди над сигурността на Светлана, но и внимателно наблюдава с кого се среща и с кого разговаря.

През февруари г-жа Гущерова роди първата си рожба и постепенно се завръща към предишния си живот. Светлана обаче признава, че няма търпение да стане майка пак. „Много искам пак да съм бременна. След раждането трябваше да мине известно време, докато се възстановя, защото родих със секцио. Когато този период отмине, може отново да се правят опити за бебе“, казва Светлана. Тя споделя също, че ще е щастлива да има две деца, но три вече ще й дойдат малко множко и иска да се спре до само още едно отроче.

Гущерова разказа, че за грижите за Анелия-Добромира разчита предимно на майка си и не е наела детегледачки. Тя е против чужди жени да се грижат за бебето й, а и самата тя чувства, че има сили да се справи. Съпругът на Светлана – Християн Гущеров също активно участва в грижите за дъщеря им – топли млякото за хранене и сменя памперси и му се получава много добре.

По време на бременността Светлана ходи на училище за майки. Тогава тя посъветва всички бъдещи майки да се запишат на такова училище, защото в книгите няма достатъчно информация.

Светлана Гущерова се движи с бодигард сн. Инстаграм

Светлана Гущерова се движи с бодигард сн. Инстаграм

След първоначалното бдене над бебето Светлана вече се отпуска  и отделя време и за себе си. Постепенно Гущерова се завръща към стария си начин на живот, отделяйки повече време на глезотии като фризьор и козметик, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар