Това разкритие за Наум Шопов шокира всички! (още подробности)

Това разкритие за Наум Шопов шокира всички! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Младият Наум Шопов призна нещо наистина неочаквано!

Чаровният Наум Шопов – младши вече е дипломиран лекар. Екранният д-р Борис Тасев от хитовата медицинска сага „Откраднат живот” съвместява лекарската професия и снимките на снимачната площадка за ролята си в сериала.

Наум Шопов

Кой да предположи това за амбициозния актьор Наум Шопов?! 

Но не винаги така му се отдавали работата и актьорството. Внукът на Наум Шопов едва завършил девети клас. Той често отсъствал от часовете и едва след време осъзнал, че поведението му не е било правилно.

„Като тийнейджър не бях сред най-послушните деца. Имах своите бунтарски периоди и много лъжех – ей така, за спорта”, връща лентата на спомените Наум, цитира вестник „Уикенд“.

Наследникът на една от най-големите актьорски фамилии признава, че никак не му е било трудно да застане пред камера заради ролята си на хирург в сериала.

Въпреки че не е учил актьорско майсторство, той участвал във филми още от съвсем малък. Появил се на сцената на народния театър, когато дядо му блестеше в ролята на крал Лир.

Наум Шопов – младши се съгласява да играе в сериала за първи път заради тематиката в него. Все пак е лекар и му е интересно как ще се справя като лекар пред камерата.

Признава, че на снимачната площадка се чувства добре, а и се разбира перфектно с колегите си от екрана.

Покрай работата му и снимките в сериала не му остава много свободно време. Но обича да ги прекарва с любимата си жена – Теа Минкова. С нея са заедно от няколко години, учат в едно и също училище.

Но едва след като го завършват разбират, че са намерили сродната си душа в лицето на другия. Двамата вече са готови да минат под венчило и да станат родители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар