Силвия Кацарова легна под ножа, оперира носа си! (виж тук)

Силвия Кацарова легна под ножа, оперира носа си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Силвия Кацарова най-после се реши на тази стъпка в живота си!

Голямата певица Силвия Кацарова най-после се оперира. Тя е легнала под ножа, за да коригира носа си. Но това изпълнителката не направила от суета, а по медицински причини.

Силвия Кацарова

Силвия Кацарова си оперира носа

Хирургическата интервенция била извършена в клиника в съседна Турция. „От години имам проблеми с едната преграда на обонятелния ми орган. Сърцето ми често се раздумкваше, защото не можех да поемам нормално въздух.

През декември лекарят ми каза, че няма накъде повече да отлагам операцията. Сега, след като всичко приключи благополучно, разбирам колко е хубаво човек да диша нормално”, ”, сподели пред вестник „Уикенд” певицата.

И допълни, че новото й носле е много симпатично, а аритмията й е само лош спомен. Миналата година Силвия Кацарова претърпя операция за смяна на тазобедрената става. След операцията певицата е окуцяла и кракът й станал с 4 см по-къс.

Две дискови хернии и изкривяване на гръбначния стълб са част от уврежданията след неуспешната операция за смяна на ставата. За да се компенсират проблемите й правили специални стелки за левия крак, за да се движи по сцената.

През цялото време била на антибиотици, силни обезболяващи, увредили стомаха и черния й дроб. Силвия Кацарова и до днес твърди, че това било лош късмет, но сериозно се страхува да легне на операционната маса, твърдят близки до звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар