Лияна Панделиева оплю родното агнешко, препоръчва внос! (още подробности)

Лияна Панделиева оплю родното агнешко, препоръчва внос! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Лияна Панделиева явно ще си хапва новозеландско агне и на Гергьовден!

Журналистката Лияна Панделиева е силно разочарована от родното агнешко месо и агнешки комплекти, които се продават в търговската мрежа.

Лияна Панделиева

Лияна Панделиева не ще да яде родно агнешко, това от чужбина било в пъти по-хубаво

Тя е решила категорично да заложи на вноса като ще си готви новозеландско агнешко и на Гергьовден. Ето каква е причината, предаваме думите й дословно:

„Продължавам по великденската тема в сферата на готвенето. Житейският опит ме накара да купя два агнешки комплекта: един новозеландски и един нашенски (от най-скъпия, който видях с надежда, че някой се е постарал).

Сварявам първо новозеландския. Когато вадя черния дроб, белия и сърцето, количеството е впечатляващо, месото е чисто, изхвърлям едни хрущяли, които ще зарадват кучето.

Варя родния комплеК Черният дроб е на една трета от размера на новозеландския. Белият е наполовина. Всичко друго е боклук. Ама истински боклук.

Нямам нищо против кучето и котето да се нахранят богато, но имам против да ми продават 50 процента отпадък, който е на картинката.

Дроб сърмата ще стане разкошна, да са живи и здрави новозеландците“, заяви категорично Лияна Панделиева. За разлика от нея обаче, повечето българи залагат на нашенското и го предпочитат пред вносните съмнителни продукти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар