Професор от Оксфорд: Извънземните създават хибридна раса с хората! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Професор от Оксфорд твърди, че извънземните се кръстосват с хора

Професор от Оксфорд направи невероятни твърдения и заяви, че извънземните се кръстосват с хора. И дори нещо повече — опитват се да създадат нова супер раса, която да помогне на планетата да се справи с климатичните промени.

Твърденията си корейската изследователка д-р Янг Хае Чи, издава в книгата си „Извънземните и краят на човечеството. Професорът, който е специалист по корейски език и преподавател в института по ориенталски езици в Оксфорд, не за първи път говори за това.

През 2012 година той изразил своите съмнения в телевизионно предаване по темата. Сега обаче пише и книга на база на своята хипотеза. В нея се твърди, че тъкмо хибридната раса е ключът към справяне с климатичните промени.

Междувременно корейския учен търси и доказателства в защита на тезата си, съобщава „Сън“. Според него хибридите се раждат след „отвличане“ на хора от извънземните. И около планетата се въртят все повече извънземни — от малки, през по-високи, със змийски очи, до инсектоиди, за които Чи смята, че командват останалите видове.

Чи вярва, че извънземните се появяват около Земята при екстремни климатични промени. И правят всичко, за да съхранят нашия биологичен вид.

Доколко тези твърдения са верни, е изключително трудно да се каже, но е факт, че д-р Меди Родуел, хипнотерапевт и експерт по НЛО също застава зад тази теория. Нейните твърдения обаче имат доста по-обосновани аргументи. Все по-често децата, с които работи твърдят, че имат извънземен произход и проявяват свръхестествени способности — по-развит интелект, способност да овладяват различни изкуства, друг възглед към света.

Извънземните създават нова раса с хората? сн. Махpexel

Извънземните създават нова раса с хората? сн. Махpexel

Родуел смята, че дори синдромът на Аспергер и АДХД са доказателство, че в децата протичат огромни генетични промени. Тя търси отговора в т.нар. „боклучава ДНК“ от генома, която все още не е проучена. Изследванията в тази област продължават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар