Жана Бергендорф се ошишка след като спря забранените субстанции

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф качи над 10 кг след като спря опиатите

Скандалната певица Жана Бергендорф се завърна на музикалната сцена след близо едногодишно отсъствие с нова песен – дует с Пламен Бонев, озаглавена „Те не могат да ни докоснат“.

За презентирането й тя се появи с огненочервен цвят на косата, с какъвто беше и когато изгря като певица в „Х фактор“. Жана обаче е качила поне 10 килограма от миналата година.

Запознати твърдят, че певицата е надебеляла заради любовна мъка по танцьора Леандер Франсиско Янес, когото всички наричат Лео. Двамата се събираха и разделяха много пъти, но през лятото на миналата година той окончателно решил да прекрати отношенията си с нея. Танцьорът с кубински произход й забранявал да излиза по заведения, да пие и да се друса, но тя си хваща шапката и излизала, писа „Галерия“.

Жана Бергендорф

Снимка: ХотАрена

Между двамата неведнъж се е стигало и до физическа саморазправа. Лео твърдеше, че през март миналата година, при предишна тяхна раздяла, Жана го преследвала и стояла пред неговия дом по цяла нощ. Накрая започнала да го заплашва. Затова и той изискал ограничителна заповед за изпълнителката.

Малко преди делото се опитали да се съберат, тъй като той мислил, че тя се е променила. В момента, в който й се обадили от „Евровизия“, тя отново станала същата като преди. „Започна да пие и да се друса. Превърна се в същия изрод, който беше преди. С мен се държеше грубо, крещеше, налиташе да се бие. А аз съм искал да имам дете от нея. Представях си как я нося на ръце. Вярвах, че мога да я направя най-великата жена, а тя мен – най-великия мъж. Но не се случи“, сподели тогава танцьорът.

Жана спряла да го притеснява и освен с мъжете, тя приключила и с наркотиците. Близки до нея твърдят, че тя сега е чиста и изцяло отдадена на сина си, който вече е в трети клас, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар