Петя Дикова оставя телевизията (Вижте още)

Гласувайте за статията

Петя Дикова ражда секцио заради размерите на бебето

Петя Дикова стана майка за първи път само преди няколко дни. На 22-ри април тв водещата роди сина си Александър в държавната софийска болница „Майчин дом“. Бебето тежало 4260 грама, а това принудило Петя да роди секцио. Малчуганът бил 55 см., а най-развълнуван от появата му бил бащата – Илиян Любомиров.

„Днес се роди нашият син Александър Илиянов Любомиров. Той е истински юнак, много е голям. Плаках по улиците, прегръщах непознати хора. И той, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на лекарския екип, който ни преведе спокойно и благополучно по този вълнуващ път“, сподели Илиян с приятелите си в социалната мрежа и публикува мила снимка на бебешка ръчичка.

Петя и нейният любим узнали пола на бебето още в четвъртия месец и започнали да мислят различни варианти за име. Щастливите родители се спрели на Александър, защото името е звучно и носи силна мъжка енергия. Освен това Петя искала да спази една традиция и да почете своя баща – Сашо Диков с името на малчугана. Журналистът също бил на седмото небе след появата на първото му внуче.

Малкият Александър обаче се родил много голям. Това била и основаната причина той да се появи на бял свят не по естествен път, а секцио. Петя имала желание да роди по естествен път, но синът й се оказал прекалено голям, за да излезе без операция.

Макар че тв водещата избрала държавна болница за най-щастливото събитие в своя живот, тя все пак броила 1500 лева за избора на медицински екип и ВИП стая. Петя вече направила първите си опити да кърми малчугана и дори се похвалила пред роднини, че „има мляко като за две бебета“.

Петя Дикова не бърза да се връща на работа сн. ХотАрена

Петя Дикова не бърза да се връща на работа сн. ХотАрена

Щастливата майка изобщо не бързала да се връща на работа в Би Ти Ви. Петя предпочитала да се посвети на детето, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар