Снахата на Лепа Брена се връща на сцената (Вижте още)

Гласувайте за статията

Снахата на Лепа Брена прекратява майчинството

Снахата на Лепа Брена се връща на сцената. Александра обяви в социалната мрежа Инстаграм, че прекратява майчинството си. На 6-ти март певицата и нейният любим Филип Живойнович станаха родители за първи път. Малчуганът, който кръстиха Александър, се появи на бял свят в девет часа сутринта и тежеше 2800 грама. Александра роди в частна болница в Белград със секцио.

Снахата на Лепа Брена обяви новината, че е станала майка в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. „Благодаря на всички за поздравленията! Всички ви обичаме – Александър, Филип и аз! 06.03.2019“, написа щастливата майка, за да съобщи, че на бял свят се е появил Александър.

Снахата на Лепа Брена общува с феновете си в социалната мрежа и често качва снимки там. Тя обяви там, че е бременна и пола на бебето. Засега обаче Александра предпочита да пази малкия Александър далеч от медийното пространство и все още не е споделила снимка на малчугана. Миналия месец щастливата майка дори се ядоса на публикациите за нея в сръбските медии и реши да коментира някои новини, пуснати за нея.

Александра написа, че не е давала интервюта и не е позирала с бебето, защото е „искала да запази тези най-щастливи дни за своето семейство“. Снахата на Брена коментира и статии, отнасящи се за външния й вид. Според сръбските медии щастливата майка имала няколко излишни килограма, които щяла да свали с помощта на пластичен хирург. Александра не скри, че има точно 7 излишни килограма, но това не я притеснява, защото е станала майка съвсем скоро.

Снахата на Лепа Брена се връща на сцената сн. Инстаграм

Снахата на Лепа Брена се връща на сцената сн. Инстаграм

Сега, само четири месеца след раждането на първото си дете, снахата на Лепа Брена се връща на сцената. Това съобщи Александра в своя профил в Инстаграм. „Ще помним завинаги последните десет месеца… Преминахме през най-красивите моменти в живота си… Наслаждаваме се на почивката, която трае още няколко дни и след това се връщаме на работа!Песните са готови и можете да очаквате много приятни изненади. От юли се срещаме с нова енергия и много любов. Обичам ви, Александра“, пише певицата.

Александра се връща на сцената от юли сн. Инстаграм

Александра се връща на сцената от юли сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар