Аферата на принц Уилям с приятелката на Кейт хит в мрежата (Вижте онлайн реакциите)

Гласувайте за статията

Изневярата на принц Уилям тема номер 1 в социалната мрежа, потребителите все повече вярват, че не е слух

Личният живот на принц Уилям и Кейт сега се следи още по-внимателно. След като се появиха слуховете, че херцога и херцогинята имат семейни проблеми. Заради предполагаемата изневяра на престолонаследника с приятелката на Мидълтън – Роуз Ханбъри.

Снимка: Gettyimages.ru

И ако в началото на тази пролет темата бе споменавана в таблоидите на Острова сега те мълчат, а обсъждането е онлайн.

През март британския вестник The Sun съобщи, че Кейт и Роуз са във вражда и са прекратили приятелските си отношения защото според медиите Уилям изневерил на половинката си с нея. Потребителите недоумяват защо за Меган Маркъл се пишат най-невероятни истории, а за херцога на Кеймбрижд мълчат.

Във Туитър се задава въпрос колко пари плаща британската монархия на медиите за да потулят изневярата на принца?

Роуз Ханбъри
Снимка: Gettyimages.ru

В  интерес на истината не всички вярват в тази афера. Но е редно да се каже, че вълната от съмнения все повече нараства. Един от ползвателите на социалната мрежа е на мнение, че деветдесет процента от историите за Меган Маркъл са преувеличени. Британските медии я позорят без причина, а за Уилям не говорят.

Всъщност предполагаемата съперница на Кейт носи титлата маркиза. Тя си сътрудничи с агенцията за модели Storm Models, която представлява и Кейт Мос. Заедно с мъжа си имат три деца и доскоро бяха близки с херцозите. Само, че в началото на тази година прекратиха всякакви връзки по настояване на съпругата на Уилям, предават от spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар