Росен Петров зарязал годеницата си

Росен Петров зарязал годеницата си
5 (100%) 1 vote
Карина и Росен Петров се разделиха, преди да стигнат до олтара

Бившият депутат, сценарист и настоящ водещ на „Операция История“ по „България Он Еър“ Росен Петров е изоставил годеницата си Карина Видолова – пише в. „Уикенд“. 20 години по-младата от него журналистка и пиар специалистка и някогашната дясна ръка на Слави Трифонов имаха връзка в продължение на 4 години. Въпреки разликата във възрастта им двамата имаха хармонични отношения. Бившият политик от „България без цензура“ дори бе предложил брак на Карина. Точно когато всички около тях очаквали да ги поканят на сватба, те се разделили.

Според запознати раздялата им била инициирана от Росен Петров, който имал нова любов. Карина приела решението му и те се разделили без обичайните за такива ситуации драми. Петров засега не искал да разкрива нито за раздялата им, нито за новата си връзка. Единственото, което е известно за жената до него, е, че тя не е публична личност.

29-годишната шуменка Карина напоследък бе заприличала на фолкаджийка, след като си наблъска 700 кубика в бюста и започна да тренира във фитнеса по няколко часа на ден.
„Атрактивна жена като нея няма да остане дълго без мъж“ – коментират в светските среди. Дори се появиха слухове, че вече видели Карина в компанията на висок млад мъж.

Росен Петров и Карина вече не са двойка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар