Меган Маркъл и Хари с „нестандартно“ име за бебето (Вижте тук)

Меган Маркъл и Хари с „нестандартно“ име за бебето (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Бебето на Меган и Хари ще бъде седмо по реда за короната

Меган Маркъл и Хари избират „нестандартно“ има за първия си наследник. Херцозите на Съсекс отказаха да разкрият подробности около раждането на бебето, пола и името му. Меган и Хари споделиха, че искат да запазят този момент за семейството. Появи се информация, че херцогинята на Съсекс дори планира да пусне първите снимки на бебето във „Вог“.

Мига Майер – експерт по етикета сподели, че е твърде вероятно изборът на име на новороденото да бъде продиктуван от любовта на Меган към Африка или американското й потекло. „На сватбата забелязахме няколко жеста от страна на Меган, свързани с американските й навици, така че мисля, че същото може да видим и при бебето“, казва тя.

„Предполагам, че можем да станем свидетели на малко по-игриво, разчупено и дори нестандартно название на детето. Смятам обаче, че първото име ще има по-скоро британско или класическо звучене. Но спокойно можем да предположим, че средното име на наследника на принц Хари и Меган ще носи нещо от духа на африканския или американския континент“, заяви Майер.

Тя добавя още, че херцозите на Съсекс разполагат с много по-голяма свобода около избора на име за бебето им, отколкото Кейт и Уилям.

Мига припомня, че и двамата ги свързва общата им страст към Африка. Да не забравяме, че по майчина линия Меган е потомка на африкански роби. За Хари пък континентът има сантиментална стойност. Точно там той и Уилям „избягаха“ с баща си след смъртта на майка им.

Меган Маркъл и Хари избират име на бебето, свързано с Африка сн. Инсттаграм

Меган Маркъл и Хари избират име на бебето, свързано с Африка сн. Инсттаграм

За момента двете най-спрягани имена са съответно Даяна за момиче и Артур за момче. Бебето на Меган и Хари ще бъде седмо по реда за короната, но няма да стане принц или принцеса. Ако е момче, най-вероятно ще носи титлата граф на Дъмбартън. А ако е момиче, ще получи титлата „лейди“. Титлата херцог на Съсекс ще наследи само първото мъжко дете на принц Хари. Това означава, че ако херцозите нямат синове, титлата ще изчезне, пише woman.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар