Мариана Векилска се прибра от Брюксел (Изгониха ли я или се върна сама?)

Гласувайте за статията

Водещата изгонена от Брюксел, пази в тайна защо се прибра

Мариана Векилска се е прибрала в родината от Брюксел. Само няколко месеца бе експерт в престижната европейска институция, но вече е прекъснала стажа си там.

Снимка: ПИК

Каква е причината да се върне толкова скоро Векилска не признава. Още със стъпването в белгийската столица на журналистката не й провървя. Трудно си намери жилище както и не можа да се адаптира към колектива на работното си място. Освен всички тези неволи закъсала и финансово.

След като акостирала на родна земя Мариана веднага се заела да се погрижи за външния си вид. По време на престоя й в Брюксел не й оставало време. Пък и нямала излишни пари, които да харчи за суета.

Най-напред посетила зъболекарския кабинет, на който ползва услугите от години. В Белгия денталните услуги били на такива цени, които не са по джоба на всеки. След това бившият кадър на бТВ обходила до един салоните за красота. И то тия, които се грижеха за външния й вид още докато бе на екран.

Най-щастлив от завръщането й бил сина й Момчил. Който страдал за майчина ласка. Момчето изцяло било поверено на грижите на татко си и неговите родители. Той е на 13 години и учи в Италианския лицей. Майка му крояла планове да го прибере в Брюксел за да се обучава през следващата учебна година в едно от престижните училища там.

Само времето може да покаже дали Векилска ще осъществи идеята си. Защото бившата тв звезда има затруднения зад граница, предават от pik.bg.

Мариана и бившият й радиожурналиста Симеон нямат официален развод макар да не живеят заедно от три години. Без намесата на съда те се уговорили как ще се грижат за общото си дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар