Жената на Милко Калайджиев върти семеен хотел в Мезек

Гласувайте за статията
Бившата митничарка Маргарита не подвива крак – държи и кафене в Свиленград

Жената на Милко Калайджиев се оказа доста работлива – пише в. „Уикенд“. Маргарита се труди на няколко места – върти уютен семеен хотел, наречен гордо „Калайджиевата къща“ в село Мезек, а от година стопанисва и актуален кафе клуб в Свиленград – отбелязва изданието.

Оправната мадама е разработила заведението доста успешно и не може да се оплаче от липса на клиенти. Всеки ден през капанчето минават стотици свиленградчани. Оказа се, че менюто в кръчмето е доста разнообразно, като включва салати за всеки вкус, предястия , сандвичи, десерти, напитки, коктейли и така актуалните наргилета. Отделен въпрос е дали тютюнът за наргилето е с платен акциз, но няма да издребняваме…

Освен заведението Маргарита се занимава и със семейния хотел в хасковското село Мезек, разположено в полите на Източните Родопи, докато именитият ѝ съпруг е ангажиран с близкия язовир, който преди години взе на концесия.
„Чувал съм да казват за мен: Що не си гледа пеенето, ами се занимава с бостани? Пеенето ми е кефът. А това другото е работа“ – обясни преди време Милко Калайджиев.

Мургавият певец има големи планове, свързани с водоема. Мустака иска да изгради къмпинг с палатки, място за децата.
„Но пак с помощ от ЕС. Да им е удобно на хората, като дойдат на семейна риба“ – мечтае певецът.

Според слуховете жена му Маргарита е в основата на бизнес дейностите на чалгаджията. Сръчната съпруга е бивша митничарка, но бе уволнена през 2009 г. по обвинения в далавери. Оттогава се е посветила изцяло на семейния бизнес и очевидно се справя отлично.

Милко е прихванал бизнес нюха от жена си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар