Ким се оплаква на Путин от Тръмп: Той е некоректен!

Гласувайте за статията

Ким Чен Ун се оплака от недобросъвестност от страна Тръмп пред Путин

Ким Чен Ун се е оплакал от Доналд Тръмп след срещата в Ханой. Лидерът на Северна Корея и изразил мнение, че американския му колега проявява наистина забележителна недобросъвестност по отношение на отношенията между двете страни.

Както е известно, лидерите на САЩ и Северна Корея се срещнаха през февруари в Ханой, но срещата не приключи добре. Корейския лидер заяви пред руския си колега, че САЩ са ненадеждни като партньори и съюзници, и това го тревожи, съобщава CNN.

Ким Чен Ун е заявил, че положението на Корейския полуостров и в региона в момента е в застой. И дори е достигнало точката, в която той може да се върне към първоначалната си позиция, след като САЩ заеха едностранна позиция и имаха „недобросъвестно отношение“ на неотдавнашна среща в Ханой между двете страни“, се казва в съобщение на държавните медии.

Ким споделил още с руските си домакини, че „мирът и сигурността на Корейския полуостров са изцяло зависими от бъдещите отношения със САЩ“ и че „Северна Корея ще се защитава във всяка възможна ситуация“. За разлика от срещата на Ким и Тръмп във Виетнам, на която трябваше да се подпише споразумение за елиминиране на ядрената програма на Северна Корея, в Русия ситуацията бе друга. На срещата с Тръмп в замяна на прекратяване на ядрената програма, САЩ трябваше да отменят санкциите срещу страната. Което така и не се случи. Но по време на срещата на лидера на Северна Корея и руският президент подобни теми не бяха обсъждани.

Ким се оплака на Путин от Тръмп сн. You Tube

Ким се оплака на Путин от Тръмп сн. You Tube

Двете страни демонстрираха близки приятелски отношения и изключително приятелство между двамата лидери. А посланието към Тръмп беше ясно – Северна Корея не е лишена от силни приятели. И ако САЩ не промени линията си на поведение, от Пхенян ще потърсят съюзници другаде…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар