Димитър Бербатов бесен, че го забъркаха със Славена Вътова (Вижте истината)

Гласувайте за статията

Футболистът се ядосал, а после се смял с глас, че го смятат за любовник на Мис България Славена Вътова

Димитър Бербатов, който през последните дни бе набеден за любовник на красивата Славена Вътова и , че кръшка на половинката си с бившата Мис България бил вбесен от новината.

Снимка: Блиц

Бербо бил останал като гръмнат, научавайки какво се говори по негов адрес и, което се разпространява в медиите, разкриват източници близки до спортиста. Отначало много се ядосал, а после избухнал в смях.

Хора от обкръжението на Бербатов заявяват, че макар да звучи много клиширано той обича жена си Елена и държи на нея. Те имат здраво и сплотено семейство и отглеждат две прекрасни дъщери и в писанията  няма и капка истина.

Митко се познава със Славена, която е хубава жена, но отношенията им са само на приятелско ниво. Нима би излязъл със нея ако му е любовница на публично място, питат близки до седемкратния български номер едно във футбола.

Ако наистина бяха любовници никога нямаше да ги видите заедно или пък тя да се вози в колата му или да ходят на обяд посред бял ден. Когато всички могат да ги видят. Нещата биха били тайни тъй като и двамата са популярни и известни личности, предават от blitz.bg.

Бербатов често може да бъде забелязан във въпросното заведение, което е на столичната улица „Оборище”. Там наблизо се намира неговия офис на фондацията, която упрвлява.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар