Калин Врачански не е почивал от „Стъклен дом“ насам

Гласувайте за статията
Новата половинка на Калин Врачански е мистериозна блондинка

Актьорът Калин Врачански, който този сезон зрителите на Нова тв гледат в сериала „Господин Х и морето“, не познава почивка – пише в. „Уикенд“. Актьорът работи на пълни обороти от 2010 г., когато се прослави като Камен Касабов в сапунката „Стъклен дом“. Оттогава все е зает, като доста често ангажиментите му в киното, телевизията и театъра се припокриват до такава степен, че е абсолютна загадка как съумява да ги съчетава и да е полнъценен навсякъде – отбелязва изданието.

„Голяма част от живот ми преминава в работа. През деня малко време ми остава за личен живот. От сутрин до вечер всичко се върти около ангажиментите ми. Но се стремя всичко да бъде изпипано“ – споделя Калин Врачански.
Актьорът наскоро се появи публично с официална своя половинка. На представлението на сериала „Господин Х“ той пристигна с ефектна дама, която се оказа неговото гадже. Отношенията им са сериозни, а жената до него се занимава с бизнес. С това и приключват подробностите за нея, освен че е блондинка.
Калин Врачански винаги е отклонявал конкретните въпроси, които касаят личния му живот. На въпроса „Кога ще се задоми?“, 37-годишният ерген отвръща: „Като му дойде времето!“
Може пък това време вече да е дошло…

Калин Врачански

Калин е дискретен за личния си живот

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар