Митака от „София ден и нощ“ стяга сватба

Митака и Джулия мислят за дата на сватбата
0

Кристиан Кирилов ще се жени за фолкпевицата Джулия и ще прави кариера в чалгата

Актьорът самодеец Кристиан Кирилов, известен като Митака от „София ден и нощ“, е решил да направи важна крачка в живота си. Запознати издават, че той е предложил брак на приятелката си – фолкпевицата Джулия – пише в. „Уикенд“. Изпълнителката на Пайнер с радост приела годежния пръстен и вече обмисляла каква булчинска рокля да избере за важния ден.

Влюбените са заедно от миналата година, но връзката им се развива с бясна скорост. Едва няколко седмици след запознанството им заживели заедно, а вече планирали сватба и деца.
Кристиан се запознал с Джулия на нейно участие и веднага я харесал. Певицата е една от младите надежди на Пайнер и новата фаворитка на продуцента си Митко Димитров. Докато се наслаждавал на песните ѝ в популярно столично заведение, Кристиан толкова я харесал, че издирил телефонният ѝ номер от общи познати и няколко дни по-късно се свързал с нея. Последвала ежедневна комуникация, а близки на мачото споделят, че досега не са го виждали толкова влюбен.

Приятелите на Кристиан отдавна му говорели, че е време да се кротне и да си намери сериозно момиче, с което да създаде семейство. В лицето на Джулия той разпознал жената на мечтите си, затова и се решил да ѝ предложи брак. Плюс това самият той бил решил да се пробва в чалга бранша. Ще има ли успех обаче, предстои да видим.[kkstarratings]

Митака и Джулия мислят за дата на сватбата
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.