Каква драма?! Кейт и Хари сияят на тържествена церемония в Лондон (Принцът проговори и за бебето) Преглеждания: 3780

Кейт и Хари сияят на меса в Лондон сн. You Tube
0
1/5 - (1 vote)

Драма ли?! Кейт и Хари показаха прекрасни отношения на тържествена церемония в Лондон

Не само, че не са скарани, но се разбират и прекрасно. Кейт и Хари демонстрираха изключително близки и топли отношения на церемония в Лондон. Докато принц Уилям е в Австралия, двамата трябваше да се съберат на тържествена меса в памет на жертвите от Австралия и Нова Зеландия.

Нямаше никакви индикации, че двойката има някакви проблеми, а точно обратното. Кейт и Хари сияеха и се усмихваха доволно, като принцът дори се пошегува с журналистите, че все още не се е родило бебето, а го чакат след церемонията, пише „Дейли мейл“.

Шегата доста разсмя и снаха му, която влезе сияеща в Уестминстърското абатство и ухилена до уши. Двамата демонстрираха приятелски и близки отношения, но по никакъв начин не и твърде фамилиарно.

Както е известно, Кейт и Хари са изключително добри приятели още от сватбата й с Уилям. Именно Хари подкрепя първи двойката, когато се събират заедно, а след това и по време на годежа им. Двойката показа чудесни отношения и на Великден. Тогава обаче кралските служители разпоредиха Кейт и Уилям да пристигнат сами в църквата, а Хари да се движи сам или в компанията на своите братовчеди, тъй като вече е женен и трябва да е на разстояние от бъдещите крал и кралица на страната. В резултат на това пиарите на двореца Кенсингтън трябваше да обясняват дълго и широко, че няма драма между Уилям и Хари, нито че двамата са скарани, каквито новини моментално бяха разпространени.

Кейт и Хари сияят на меса в Лондон сн. You Tube
Кейт и Хари сияят на меса в Лондон сн. You Tube

Появата на Кейт и Хари заедно сложи тотален край на слуховете, че има разрив между младите кралски особи. Запознати коментират, че ако има напрежение между двамата братя, то се внася отвън. А други намекнаха, че конфликти в двора има, но не между четиримата, а от страна на външни членове на семейството, които се опитват да променят баланса на силите в двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.