Защо Преслава крие малката Паола?

Защо Преслава крие малката Паола?
5 (100%) 1 vote

Преслава не може да се нарадва на първородната си дъщеричка Паола

Преслава не може да се нарадва на малката Паола и прекарва всеки свободен миг с нея. Въпреки, че момиченцето е вече на 8 месеца, малцина са тези, които могат да се похвалят, че са го виждали.

За разлика от колежките си, които постоянно се хвалят с наследниците си, Преси крие своето момиченце. Напълно разбираемо е детето да не се показва на много хора, докато не навърши 40 дни. Но малката Паола ще стане почти на годинка и майка й все още я крие. Вероятно причината за това е суеверие. Пайнерката се страхува от зли очи и предпочита да не показва детето си, пише Марица.бг.

Преди дни тя публикува в социалната мрежа снимка, на която е с дъщеря си. Но и този път малката е в гръб и нищо не се вижда. Фотосът е правен в Южния парк в столицата и по всичко личи, че Преси оценява всеки миг, който прекарва с малкото си съкровище.

Но феновете й се питат защо не показва лицето на Паола и тръпнат в очакване да видят как изглежда наследницата на любимката им.

По време на бременността си Преси криеше корема си и категорично отказваше да го покаже. От суеверие тогава звездата публикуваше снимки, на които се вижда само лицето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар