Бившият на Мариана Векилска разкри истината за нея

Бившият на Мариана Векилска разкри истината за нея
5 (100%) 1 vote

Бившият на Мариана Векилска разкри цялата истина за нея

Радио водещият Симеон Колев най-после проговори за раздялата си с Мариана Векилска. Той разби на пух и прах мита, че водещата е майка за пример.

Още преди 4 години тя напуснала семейното жилище, оставяйки на него отговорността да се грижи за двете деца. Тогава Момчил бил на 10 години и приел много тежко раздялата на родителите си. По онова време Габриела била студентка втори курс в Холандия.

Периодът на раздялата на Векилска и Симо съвпада с още един неприятен момент в живота на девойката. Тогава и тя преживявала тежко края на връзка, която продължила няколко години.

Бившият на Мариана Векилска не крие, че двамата не са в добри отношения. Но въпреки това той винаги й помага, когато тя има нужда от него. Водещият допълва, че той и Момчил преживяли най-тежко раздялата.

Симо започнал да получава паник атаки. Но му отнело много време, докато разбере, че проблемът му не е здравословен, а изцяло психологически.

Към днешна дата той е поел и задълженията на майка – гледа детето, пере, готви, чисти. Всеки негов ден започва точно в о5,40. Но това не му тежи. Той вече е преодолял миналото и не вини Мариана Векилска за нещастието в живота си, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар