Горещ слух: Меган Маркъл е родила, но пази събитието в тайна

Горещ слух: Меган Маркъл е родила, но пази събитието в тайна
5 (100%) 1 vote

Възможно е Меган Маркъл вече да е родила

Цяла Великобритания тръпне в очакване на раждането на първородния наследник на Меган Маркъл и принц Хари. По всяка вероятност херцогинята ще роди до дни. Не е изключено тя вече да е родила, отбелязва изданието „Сън“.

Повод за подобни предположения дава появата на принц Хари на великденската литургия, която съвпадна с рождения ден на Кралицата. Впечатление на всички направи, че той се появи сам без любимата си Меган Маркъл. Напълно възможно е тя вече да е родила и затова да не е придружила съпруга си на литургията.

Не е ясно дали двамата родители изобщо ще оповестят щастливото събитие. Принц Уилям показа децата си само часове, след като се появиха на бял свят. Но Меган и Хари може да решат да не показват наследника си и следователно да не съобщават за неговата поява, веднага след раждането му.

След раждането Меган Маркъл има възможността да се върне към ангажиментите си най-рано 12 седмици след раждането. Ако пожелае може да ползва целия си отпуск по майчинство, който е с продължителност от 1 година, пише „24 часа“, позовавайки се на чуждестранното издание.

Кейт Мидълтън преустанови ангажиментите си за пет седмици след раждането на принц Джордж. След раждането на принцеса Шарлот тя остана вкъщи 5 месеца. Най-дълго беше майчинството с третото й дете – цели 6 месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар