Димитър Бербатов върти тайна любов със Славена Вътова (Всичко за аферата им)

Димитър Бербатов върти тайна любов със Славена Вътова (Всичко за аферата им)
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов в тайна връзка със Славена Вътова

От миналата есен Димитър Бербатов се среща със Славена Вътова, гласи поредната гореща клюка. Двамата често могат да бъдат засечени в заведения в района на столичните улици „Оборище“ и „Шипка“. Срещите на футболиста и миската започнали миналата есен.

Но тогава никой не предполагал, че поводът за тях не е професионален ангажимент. По онова време Славена Вътова започна работа в БНТ и всички мислеха, че тя се среща с Бербо, тъй като той ще участва в спортната викторина. Но и до днес срещите им продължават.

Живущи в района споделят, че често виждат миската да се вози широко усмихната на предната седалка в поръчковото бентли на футболиста, пише „Уикенд“.

Друг източник на изданието споделя, че от месеци Вътова има проблеми със съпруга си Юлиян Цолов и двамата са пред развод. Преди време тя едва не се изнесла от семейното жилище. От самото начало на връзката им свекървата не я харесва и дори не я поздравява. Източникът допълва, че Цолов е запознат с аферите на половинката си. И дори е научил за срещите й с Бербо, но не повярвал, че двамата имат връзка.

В основата на раздора между Юлиян и Вътова са финансови проблеми. Заради неуспешни инвестиции, любимият на миската е загубил голяма сума пари. Откакто той няма финансовата възможност да я глези, както преди, Славена постоянно е на нож с него, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар