Димитър Бербатов смени бентлито със скутер (Папарашко фото)

Димитър Бербатов смени бентлито със скутер (Папарашко фото)
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов заряза скъпото бентли

Димитър Бербатов се отказа от скъпия си автомобил. Той замени луксозното бентли със скутер. Преди 5 години нашенецът се сдоби с ултра скъпия автомобил, струващ половин милион лв. Покупката на бентлито му осигури място в класацията за топ 50 на най-богатите европейци, които имат в автопарка си кола от този ранг.

Доскоро Бербо не се разделяше с луксозното возило. Но от няколко седмици той е на друга вълна. Очевидно Бербатов е от известните личности, които са загрижени за околната среда и най-вече за въздуха в столица. Той реши да смени скъпия автомобил с електрическа тротинетка.

Благоевградчанинът вече се придвижва само с електрическия скутер, а бентлито му през повечето време стои в гаража на луксозната кооперация на „Оборище“, където футболистът се премести със семейството си.

С подобни тротинетки разполагат и двете щерки на Бербатов. Цената на скутерите от този тип е около 5000-6000 лв.

Папараци на „Ретро“ щракнаха спортиста, докато се вози на скутера. Всеки ден той закусва и обядва в заведението, което се намира в същата сграда, в която е жилището му.

Впечатление прави, че Бербо яде полулегнал и краката му са качени на стола. Дори когато няколко познати дами го поздравиха, той не смени позата си и не стана от стола, за да отвърне на поздрава им, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар