Наталия Кобилкина: Ето как да отключите водопада на изобилието! (виж тук)

Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина предлага водопада на изобилието на промоция!

На промоция ни предлага „водопада на изобилието“ сексоложката Наталия Кобилкина. Покрай празниците пакетите за семинарите и уебинарите й са на намалени цени. А за сметка на това ще ни отворят пътя към всичко, което си пожелаем. Ето какво заяви съпругата на Такис Дретакис:

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина е приготвила големи промоции за изобилие

„Случва ли ви се да се чувствате в потока на Вселената пуснати по течение? Когато ти не разбираш къде те водят, но знаеш, че няма как да спреш този поток и че той по-силен от теб?

Отдавно не съм се чувствала така… Сега просто знам, че някъде ми водят и хич не разбирам къде и за какво. Но упорито вярвам във това, че Вселената е дружелюбна и пълна с ресурси и на края на този водовъртеж ще се озова на правилното място с правилните хора…

Интересно състояние на безтегловност. Имахте ли такива моменти?“, пита Наталия Кобилкина. След което обясни и идеята на предстоящите си курсове:

„Чувствам се така, сякаш съм застанала под водопада на изобилието на живота. Отворила съм се към Вселената и съм готова да приемам даровете ѝ.

Много искам и вие да изпитате това усещане, и вие да се настроите на тази вълна на любов, приемане и отдаване на благодат.

Направихме специални пакети с големи намаления на най-популярните семинари и теми, по които съм работила с много хора и знам, че са си променили живота.

Дори скептичните ще намерят нещо за себе си, нещо за душата си, нещо, което ще им помогне да имат по-щастлив, по-балансиран живот на изобилие и радост“, уверява украинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар