Мария Силвестър нажежи мрежата (Горещо фото)

Мария Силвестър нажежи мрежата (Горещо фото)
5 (100%) 1 vote

Мария Силвестър нажежи мрежата с горещи кадри

Мария Силвестър направи нещо, което досега не бе правила. Водещата на „Бригада нов дом“ сподели в социалната мрежа клипче, на което ясно се вижда, че тя се целува с мъж. Брюнетката разменя страстна целувка с мъж, който е по-млад от нея с поне 15 години.

„Уикенд“ публикува стоп кадър от видеото, на който тайнственият мъж се вижда по-добре. Водещата с изумрудени очи сподели клипчето навръх Цветница. Но точно след 48 часа тя изтри видеото от профила си.

Мария Силвестър не е от известните личности, които с охота споделят факти от личния си живот. Вероятно поводът тя да сподели интимното видео е желанието от нейна страна да сложи край на спекулациите, че има връзка с Владимир Караджов.

Преди седмици отново тръгна скандалният слух. Малко след това стана ясно, че симпатичният Влади има връзка с продуцентката на социалния формат „Бригада нов дом“ – Цветелина.

Мария Силвестър споделя, че с новия си любим се запознала, след като загубила телефона си в Русе. Не е ясно дали той е мъжът от видеото.

Още преди 3 години, след като се разведе със съпруга си, водещата сподели, че в живота й вече има друг мъж. Тя отказа да разкрие подробности за любимия си и заяви единствено, че той не е публична личност, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар