Главната готвачка на принцеса Даяна направи интересни разкрития

Главната готвачка на принцеса Даяна направи интересни разкрития
5 (100%) 1 vote

Каролин Роб е била първата главна готвачка на принцеса Даяна

И до днес Каролин Роб – първата главна готвачка на принцеса Даяна си спомня с умиление за нея. Тя споделя с усмивка, че е било изключително лесно да се работи с покойната принцеса, която не била никак претенциозна.

Майката на Уилям и Хари винаги си поръчвала лесни за приготвяне ястия. Тя била голям почитател на салатите. Обожавала и студено агнешко, както и пълнен патладжан. Рядко си позволявала и суфле.

Принцеса Даяна прекарвала много време, тъй като й било приятно да стои там. Тя винаги се шегувала с работниците в кухнята и се отнасяла добре с тях. Каролин споделя, че неведнъж принцесата е влизала в ролята на миячка.

По отношение на храната принц Чарлз е много по-претенциозен от покойната си съпруга, споделя г-жа Роб. Той искал в менюто му да присъстват само сезонни плодове и зеленчуци.

Принц Хари от малък е почитател на тартовете, споделя главната готвачката на принцеса Даяна. Тя все още пази бележка, написана от нея. Веднъж Хари влязъл в кухнята с молба да получи цял тарт. Каролин му казала, че ще му даде десерт единствено с позволението на майка му. След минути малкият Хари се върнал с бележка, написана от принцесата, пише ПИК, позовавайки се на Мис блуум.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар