Сашо Диков проговори за зет си (Разкри ще има ли скоро сватба)

Сашо Диков проговори за зет си (Разкри ще има ли скоро сватба)
5 (100%) 1 vote

Сашо Диков е на седмото небе от щастие

Сашо Диков е на седмото небе от щастие, след като преди дни единственото му дете го дари с внуче. Тази седмица Петя Дикова роди сина си Александър. Пръв щастливата вест съобщи нейният любим Илиян Добромиров.

В ефира на предаването „На кафе“ той сподели благата вест. Щастливият татко разкри, че бебето е много голямо и е над 4 кг. Той не скри, че след като научил, че е станал баща, не е успял да сдържи сълзите си. От щастие започнал да прегръща дори непознати хора по улицата.

Сашо Диков също не може да опише радостта си с думи. Пред столичен ежедневник той заяви, че вече е приготвил подаръка за внука си, но това, което ще му подари ще остане в тайна от медиите.

Журналистът е много щастлив от факта, че щерка му е с мъж като Илиян. За зет си той казва, че е постигнал всичко сам в живота, без да разчита на никого и това е най-важното.

Стажантът коментира и темата за сватба. Той заяви, че скоро едва ли ще видим дъщеря му като булка, тъй като тя и любимият й не държат на тези неща.

Роднините на Илиян от Перник също са много щастливи от появата на малкия Александър, допълва ПИК, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар