Анджелина Джоли написа завещанието си

Анджелина Джоли написа завещанието си
5 (100%) 1 vote

След развода с Брад Пит, Анджелина Джоли написа завещанието си

Анджелина Джоли написа завещанието си. Актрисата взела това решение след развода с Брад Пит. 17-годишният й син Мадок беше през цялото време до нея. Тийнейджърът я подкрепи във всичко. Заради подкрепата, която й оказа в този труден момент, актрисата реши да му завещае киноимперията си, пише Радар онлайн.

По време на бракоразводния процес тийнейджърът подкрепи майка си и в съда, допълва изданието и това е причината тя да го направи шеф на огромната си империя.

Изданието отбелязва още, че звездата сериозно е променила и външния си вид след развода. За огромно съжаление промяната при нея е в негативен аспект. Актрисата, която се стопи до 42 кг, не прилича на себе си.

Както вече стана ясно, тя страда от заболяване, което поразява мускулите на лицето, пише ПИК, позовавайки се на чуждестранното издание.

Ако се вярва на слуховете, Анджелина Джоли съжалява за развода. Това е причината тя да забави бракоразводния процес. Делото й с Брад Пит се проточи повече от нормалното. Актрисата отказваше категорично споразумение с него и двамата дълго време бяха в пререкания най-вече по въпросите, свързани с децата им.

Клюката гласи още, че Джоли има нов мъж в живота си и дори планира сватба с него. Това е причината в крайна сметка тя да отстъпи и да се разведе с Брад Пит.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар