Марта Вачкова жертва на домашно насилие (Вижте какъв ад изживяла с бившия си)

Гласувайте за статията

Актрисата тормозена от бившия си, стигнала дори до съд с бащата на дъщеря си Рада

Марта Вачкова изживяла истински ад по време на брака си с бащата на щерка си. Радостин Миладинов я тормозел дори след като наследничката им станала пълнолетна.

Снимка: Фейсбук

Актрисата и неизвестния бизнесмен живяха заедно осем години. Още от самото начало бракът им не тръгнал по мед и масло. Благоверният на Вачкова се държал лощо с нея и често давал воля на нервите си. Макар най-близките й да я убеждавали да го зареже тя се надявала, че нещата ще се променят след като се роди детето.

Обаче точно Рада се оказала истинската ябълка на раздора. Когато Марта намерила сили да го напусне той непрекъснато я тормозел по телефона и й създавал всякакви пречки в отглеждането на дъщеря им.

Не само, че не подписал декларация Рада да може да пътува с майка си навсякъде ами и не плащал и стотинка издръжка.

Преди няколко години бившите даже стигнали до съд. Семейната им война, която водят от години ескалирала и те започнали да се обиждат на публични места. А Рада, която тогава била тийнейджърка трудно понесла кавгите.

Марта Вачкова признава, че Радостин се държал като престъпник, а тя се уморила да го съди за издръжка. Която не плащал с години.

Актрисата намеква, че е жертва на домашен тормоз като казва, че боят е нищо в сравнение с психическия тормоз. Той й внушавал, че не е добра майка, че не може да готви, изобщо било истински ад.

Бащата на дъщеря им не се присъствал и на абитуриентския й бал. Тя завърши училището за изящни изкуства „Илия Петров” и сега е студентка в художествената академия, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар