Съсипаха от подигравки Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ отнесоха много критики

Съсипаха от подигравки Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“. Тази вечер новото семейство замина на меден месец на езерото Комо в Италия. Това обаче се оказа голям проблем за Юлия и Михаил. Първо те имаха проблем с полета, а след това и с езика.

При пристигането си в Италия булката не остана никак доволна. Тя не хареса мястото и дори хотела, в който двамата с Михаил бяха настанени. Младото семейство трудно се оправи в страната, а причина за това стана езиковата бариера. Въпреки че и Юлия и Михаил не знаеха английски, булката сподели пред камерите, че според нея се справя по-добре от съпруга си с езика.

Наистина трудно обаче се оказа за младоженците да намерят пицарията, в която бяха решили да похапнат. След като с много усилия те най-накрая я намериха, за Юлия и Михаил предстоеше още по-голямо изпитание – да си поръчат храна. Липсата на добри познания по английски език им създаде доста трудности. Те не разбраха какво са си поръчали, а комуникирането със сервитьорката, която ги обслужваше, беше почти невъзможно заради незнанието на езика.

Това, че млади хора като Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ не знаят езици, не остана незабелязано от феновете на предаването. В официалната страница на шоуто в социалната мрежа Фейсбук зрителите съсипаха от подигравки младоженците.

Съсипаха Юлия и Михаил от "Женени от пръв поглед" от подигравки сн. Фейсбук

Съсипаха от подигравки Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ сн. Фейсбук

Зрителите се чудят защо Юлия и Михаил не са използвали своите телефони, за да си помогнат с поръчването на храна в ресторанта. „Толкова ли е трудно да си извадиш тъпия телефон и да ползваш Гугъл преводач… Тези двамата са пълни олигофрени…“, „Не се сетиха да си изкарат телефона и да си помогнат с превода, а когато седнаха на масата първата работа на Юлия беше да си извади телефона… смях“, пишат възмутени феновете от поведението на младоженците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар